Bluetooth oordopjes kopen? Betaal niet te veel

Wil jij bluetooth oordopjes kopen? De nieuwste trend op het gebied van personal audio zijn de bluetooth oordopjes en koptelefoons. Door de snel verbeterende techniek wat betreft batterijen en accu’s kunnen er steeds kleinere producten gefabriceerd worden die een goede levensduur hebben. Deze ontwikkelingen bieden uitkomst aan de personal audio markt, de oordopjes en koptelefoons konden altijd al met bluetooth verbonden worden maar het struikelpunt was altijd de batterijduur. De nieuwste bluetooth oordopjes hebben een levensduur tussen de 8 en 16 uur, afhankelijk van de prijs/kwaliteit.

De bluetooth oordopjes kopen geeft jou in veel situaties voordelen; tijdens je werk kan je even snel naar het koffiezetapparaat lopen zonder je oordopjes uit te hoeven doen (Bluetooth heeft vaak zo’n 10 meter range). Tijdens het sporten ben je vrij om te bewegen, sommige modellen zijn speciaal ontwikkeld om mee te kunnen hardlopen en hebben anti-transparant materialen gebruikt zodat de oordopjes ook tijdens het zweten goed blijven zitten.

Bluetooth oordopjes kopen?

Wil je bluetooth oordopjes kopen maar weet je niet waar je moet beginnen met zoeken? Bedenk dan even waarvoor je de oordopjes gaat gebruiken en hoeveel geld je er voor uit wilt geven. Wij van InJeOor Audio zien dat de meeste mensen de oordopjes gebruiken tijdens het reizen, werken of sporten. Deze activiteiten vragen vaak om een goede afsluiting van de externe geluiden, veel draagcomfort en bij bluetooth oordopjes; een goede batterijduur.

Bluetooth oordopjes van bekende merken en hun prijzen:

Beats by Dre: € 159,-
JBL: € 99,-
Philips: € 119,-
Denon: € 119,-

Deze nieuwe technieken brengen klaarblijkelijk behoorlijke prijzen met zich mee. Wil je niet zo diep in de buidel tasten? Dan geeft InJeOor.nl jou de mogelijkheid om toch over te gaan op bluetooth oordopjes kopen. Wij bieden namelijk Bluetooth oordopjes aan tegen een scherpe prijs met een vergelijkbare kwaliteit. Onze oordopjes komen direct van de fabrikant en leveren vergelijkbare prestaties als de grote merken; denk hierbij aan geluidskwaliteit, batterijduur maar ook draagcomfort. Doordat de supply-chain zo klein is en wij de producten zonder dure verpakking leveren kunnen de oordopjes voor een schappelijke prijs verkocht worden.

bluetoothoordopjes

IJO Bluetooth Headset

Bluetooth 4.1
Accuduur: 6-8uur op vol volume
Accuduur standy: 240 uur
Sport model + anti zweet
Ingebouwde microfoon met Voice-Control
Ultra licht! 11,5 gram
Enorm mooi en vol geluid!
€ 29,95 € 26,95

 

bluetooth-oordopjes-banner

bluedio-n2-zwart-3$_57

One reply on “Bluetooth oordopjes kopen? Betaal niet te veel

Laat een reactie achter