iPhone 7 komt zonder audio-ingang

De nieuwe iPhone 7 die eind 2016 verwacht wordt heeft hoogst waarschijnlijk de klassieke 3,5mm-jack audio ingang uit het ontwerp verwijderd. Dit betekend voor alle iPhone gebruikers (en waarschijnlijk ook de hele smartphone industrie) een verandering van het gebruik. Veel audio apparaten worden steeds vaker met Bluetooth verbonden en zeggen vaarwel tegen de kabels. Ook Apple staat bekend om geen fan te zijn van kabels, denk maar aan de nieuwe Macbook 12″ met slechts 1 ingang.

iphone-7-airpods-2-1200x0Of je de iPhone 7 nu op de auto, speakers of oordopjes wilt gaan aansluiten; dit zal altijd via Bluetooth moeten. Apple is zelf Bluetooth Oordopjes aan het ontwikkelen, deze zullen vergelijkbaar zijn met de Earpods. De enige oordopjes te vinden op de Apple site met Bluetooth zijn geprijsd voor €129,95.  De Earpods zullen als los product naar verwachting ook richting de €100,- geprijsd worden.

Lightning headphones

Een tweede optie voor Apple gebruikers zouden de audio producten moeten zijn die via de lightning kabel worden aangesloten. Groot nadeel hiervan is dat de audio producten dan louter en alleen voor de iPhone gebruikt kan gaan worden.

InJeOor.nl

Wij van InJeOor.nl zijn al jaren bezig met Bluetooth Audio en zijn van mening dat Apple een slimme zet maakt door de 3,5mm-jack vaarwel te zeggen. Uiteraard zullen hun eigen oordopjes zeer prijzig worden, wij hopen hierin een goed alternatief te bieden voor een eerlijke prijs!
bluetoothoordopjes

InJeOor Bluetooth Headset

Bluetooth 4.1
Accuduur: 6-8uur op vol volume
Accuduur standy: 240 uur
Sport model + anti zweet
Ingebouwde microfoon met Voice-Control
Ultra licht! 11,5 gram
Enorm mooi en vol geluid!
€ 39,95 € 32,50

Laat een reactie achter